Meest gestelde vragen

Meeste gestelde vragen

Zou mijn boek verkocht kunnen worden in de Stadsboekwinkel Amsterdam?
Graag ontvangen we meer informatie over uw boek. U kunt bij ons in de winkel langskomen, het liefst op dinsdag, donderdag of vrijdag. Of u kunt ons een mail sturen met informatie over de uitgave, waaronder een omslag, een flaptekst, heeft het boek illustraties, hoeveel pagina’s het boek telt? Wanneer we denken dat de Stadsboekwinkel Amsterdam een geschikte plek is om uw boek te verkopen, nemen we het boek voor een half jaar in consignatie. Als het na die tijd nog niet is verkocht, kunt u het weer ophalen. Als we het wel verkopen zullen we contact met u opnemen om het opnieuw te bestellen of om u te laten weten dat u een factuur kunt sturen.

Zouden jullie mijn (oude) boeken over Amsterdam willen inkopen en verkopen?
We vinden het altijd leuk om oude boeken in de Stadsboekwinkel te verkopen, alleen de prijs die je ervoor kan vragen laten weinig ruimte voor een inkoopbeleid. Met andere woorden: we willen graag een blik werpen op de boeken die u kwijt wilt, maar we kunnen u er helaas geen vergoeding voor betalen. We kunnen ze wel bij u ophalen.

Ik heb een bestelling geplaatst, hoe lang duurt het voordat ik de bestelling in huis heb?
Afhankelijk van de dag waarop u de bestelling heeft geplaatst, zullen wij proberen de bestelling zo snel mogelijk de deur uit te doen. Helaas kan dat 2 tot 3 dagen duren, i.v.m. bezetting en de verzendsnelheid van de post.

Het geld voor mijn bestelling is afgeschreven maar ik heb nog geen boek binnen. Wat moet ik doen?
Als u wilt kunt u ons een mailtje sturen (info@stadsboekwinkel.nl) of ons bellen (020-6250950). Via het bestelnummer kunnen we dan snel zien of er iets is misgegaan.

Hoe kan ik inloggen op mijn account?
U kunt op de homepage op het hoofdje rechtsboven klikken. Middels uw emailadres kunt u in uw account terecht komen. Als uw uw wachtwoord vergeten bent, kunt u dat hier opnieuw aanvragen.

Waar kan ik mijn gegevens aanpassen?
Wanneer u via het hoofdje in de rechterbovenhoek van de website inlogt in uw account, kunt u daar uw gegevens aanpassen. U kunt hier ook oude bestellingen terugvinden, of downloads terugvinden in het geval dat u een eboek bij ons heeft besteld.

Vanuit welke landen kan ik bestellingen plaatsen?
U kunt vanuit alle landen in de wereld een bestelling plaatsen bij de Stadsboekwinkel. De verzendkosten hangen af van de bestelling die u plaatst. Ook maakt het uit waar de verzending naartoe gestuurd moet worden.
Binnen Nederland is het standaard verzendtarief € 4,00 voor brievenbuspost. Wanneer uw boek als pakket verstuurd moet worden is het verzendtarief € 7,25. Bij bestellingen met verzending binnen Nederland geldt dat als er voor meer dan € 50,00 wordt besteld, de verzendkosten vervallen.